Košara za pohranu StorageFold™

Ograničena zaliha

Tražite li nešto veliko za pohranu stvari koje ne koristite? Predstavljamo našu košaru za pohranu velikog kapaciteta. Toliko je duboka i prostrana da može zadovoljiti sve vaše potrebe u vezi prenošenja i odlaganja stvari. Ova košara za pohranu ima dizajn s vezicama na pritezanje koje će vam omogućiti da je lako otvorite, a istovremeno će spriječiti prodiranje prašine i pobrinuti se da stvari budu na mjestu. Zahvaljujući čvrstim bočnim ručkama, možete je premjestiti bilo gdje. Naš proizvod izrađen je od visokokvalitetnog pamučnog platna, dok je gornji sloj vodootporan. Izdržljiva je čak i u mokrom okruženju, a posebno je prikladna za rublje. Možete je jednostavno preklopiti i uštedjeti prostor u svom domu!

21,99

16,99

 
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 16,99
Ekspresna dostava
Rok za povrat od 45 dana
Mogućnost plaćanja pouzećem
1x 16,99 € /set
VRHUNSKI IZBOR
2x 12,99 € /set
3x 10,99 € /set
Danas naručite, petak, 9. 6. dobijete!
DODAJ: LED svjetiljke BrightLamp™ (5 kom.)
41.99 -75% +10,44 €
DODAJ: LED svjetleća traka NeonFlex™
33.99 -70% +10,35 €
Ekspresna dostava
Rok za povrat od 45 dana
Mogućnost plaćanja pouzećemDIZAJN S RUČKAMA ZA DRŽANJE TEŠKIH PREDMETA

  

DIZAJN S VEZICAMA NA PRITEZANJE!

Takav dizajn omogućit će vam da lako otvorite košaru i istovremeno spriječiti da prašina uđe unutra.JEDNOSTAVNA JE ZA NOŠENJE I PREMJEŠTANJE!

Jake bočne ručke omogućuju vam da je lako premjestite bilo gdje.

 
VODOOTPORNA JE I IZDRŽLJIVA.

Izrađena je od visokokvalitetnog pamučnog platna, a gornji sloj je vodootporan. Izdržljiva je i pogodna za dugotrajno korištenje čak i u mokrom okruženju.

 

PRUŽA OPTIMALNU ISKORIŠTENOST PROSTORA!

Njezin oblik savršeno će odgovarati strani zida, što će vam uštedjeti prostor u cijeloj kući. Samo je preklopite kad vam ne treba i uštedite prostor. 

 

 

Recenzija kupaca
Dijana      
09.06.2021
''Izgleda točno onako kako je i opisano, volim je koristiti za veš jer je idealna za kupaonicu. Velika je i vrlo praktična.''
Marijan
09.06.2021
''Uglavnom je koristimo za pohranu i doista uštedi toliko potreban prostor u našim sobama''
Nataša
09.06.2021
''Dobre je kvalitete i zahvaljujući Bellestore-u došla je u kratkom roku. Preporučujem je!''
Danas naručite, petak, 9. 6. dobijete!
Ekspresna dostava
Rok za povrat od 45 dana
Mogućnost plaćanja pouzećem

Dostava

Ako odaberete standardnu dostavu, cijena dostave je 1,99 eur. Ako odaberete ekspresnu dostavu, cijena dostave je 3,99 eur.

Bez obzira na način plaćanja, pošiljku će vam dostaviti Hrvatska pošta, koja obično radi prijepodne. Dan prije isporuke, dobit ćete obavijest o dostavi na adresu putem elektronske pošte. Ako je paket dostavljen istog dana dostavnoj službi, kurir će vam ga dostaviti naredni radni dan. Prije dostave, kurir će vas obavijestiti o dostavi putem elektronske pošte ili SMS-om.

U idealnom slučaju paket se dostavlja Vama osobno. Uspješnu isporuku u tom slučaju potvrđujete potpisom, i to služi kao dokaz da je dostava paketa izvršena. Neki drugi član vašeg domaćinstva također može preuzeti pošiljku u vaše ime.

Ako želite promijeniti adresu ili datum dostave, to možete učiniti već putem linka koji će vam Hrvatska pošta poslati putem elektronske pošte dan prije isporuke. Plaćanje je moguće gotovinom ili karticom.

 

Specifikacije:

  • Tip: Pohrana
  • Materijali: Prirodno pamučno platno + PE vodootporan sloj
  • Veličina: (100 l) 33 * 43 * 53 cm


Paket uključuje:

  • 1x Košara za pohranu StorageFold™ 

 

Upute:

  • Odmotajte kutiju StorageFold™, otvorite gornji dio košare i stavite je u željenu prostoriju kako biste uštedjeli na prostoru!