Interaktivna dron lopta MagicBall™

Ograničena zaliha

Ovaj visokotehnološki dron na ručno upravljanje pruža mnoštvo zabave za cijelu obitelj. Različiti kutovi i brzine bacanja stvorit će različite linije leta uz koje uzbuđenje nikada ne prestaje!

37,99

24,99

 
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 24,99
Ekspresna dostava
Rok za povrat od 45 dana
Mogućnost plaćanja pouzećem
1x 24,99 € /set
VRHUNSKI IZBOR
2x 19,99 € /set
3x 16,99 € /set
Boja:
Danas naručite, petak, 9. 6. dobijete!
DODAJ: Igračka električno vatrogasno vozilo FireFighter™
27.99 -72% +7,93 €
DODAJ: Čarobna leteća vila Ella™ (1 + 1 GRATIS)
31.99 -76% +7,68 €
Ekspresna dostava
Rok za povrat od 45 dana
Mogućnost plaćanja pouzećem

ZABAVNA INTERAKTIVNA LETEĆA LOPTA!

 

 

 

VISOKOKVALITETAN MATERIJAL

 

 

STVORITE SVOJ JEDINSTVENI NAČIN IGRANJA

 

 

PAMETNI IC ČIP

 

 

DIZAJN OBRNUTOG PROPELERA

 

 

ŠARENA TREPERAVA SVJETLA!

 

 

 

Recenzija kupaca
Andrea
15.11.2022
Ja se zabavljam s „bumerangom”, a moja kći ga voli pustiti i gledati kako ludo poskakuje.
Jura
15.11.2022
Potrebno je malo vježbe da ne leti po sobi, ali jednom kad se uhodate, bit će jako zabavno! Trajanje baterije je nevjerojatno!
Igor
15.11.2022
Moj sin ga obožava! Ovo je vjerojatno jedan od njegovih najdražih rođendanskih poklona. Sviđa mi se što se isključuje ako, primjerice, udari u zid. Zaštitno kućište je vrlo izdržljivo i uspjelo je izdržati naša dodavanja naprijed-nazad.
Danas naručite, petak, 9. 6. dobijete!
Ekspresna dostava
Rok za povrat od 45 dana
Mogućnost plaćanja pouzećem

Dostava

Ako odaberete standardnu dostavu, cijena dostave je 1,99 eur. Ako odaberete ekspresnu dostavu, cijena dostave je 3,99 eur.

Bez obzira na način plaćanja, pošiljku će vam dostaviti Hrvatska pošta, koja obično radi prijepodne. Dan prije isporuke, dobit ćete obavijest o dostavi na adresu putem elektronske pošte. Ako je paket dostavljen istog dana dostavnoj službi, kurir će vam ga dostaviti naredni radni dan. Prije dostave, kurir će vas obavijestiti o dostavi putem elektronske pošte ili SMS-om.

U idealnom slučaju paket se dostavlja Vama osobno. Uspješnu isporuku u tom slučaju potvrđujete potpisom, i to služi kao dokaz da je dostava paketa izvršena. Neki drugi član vašeg domaćinstva također može preuzeti pošiljku u vaše ime.

Ako želite promijeniti adresu ili datum dostave, to možete učiniti već putem linka koji će vam Hrvatska pošta poslati putem elektronske pošte dan prije isporuke. Plaćanje je moguće gotovinom ili karticom.

SPECIFIKACIJE:

  • Baterije: potrebna je 1 litij-polimerna baterija.
  • PP materijal visoke kvalitete
  • Dimenzije proizvoda: 7,6 x 7,6 x 7,6 cm
  • Težina proizvoda: 31 g

 

PAKET UKLJUČUJE:

  • 1x Interaktivna dron lopta MagicBall

 

 

Kako se koristi:

  1. Uključite tipku za uključivanje i držite leteću loptu prema gore, a zatim je jednostavno protresite ili potapšajte za pokretanje! Možete birati različite kutove i baciti je da poleti. Leteća će lopta letjeti naprijed ili natrag na mnogo različitih načina uslijed sile reakcije vjetra i vlastite gravitacije.
  2. Kada leteću igračku bacite gore za 30° kako bi poletjela, ona će se okretati oko svoje osi okomito na smjer leta i doletjeti natrag do vas. Tada je možete uhvatiti.
  3. Okrenite leteću loptu prema dolje za 30° i bacite je u vodoravnom smjeru kako bi poletjela. Letjet će stabilno u ravnoj liniji. Kada poželite zaustaviti vrtnju leteće lopte, samo je protresite ili potapšajte.